Uutuus

Vieser Lauha pyyheteline

SISUSTUSTUOTTEET, VIESER LAUHA

Vieser Lauha pyyheteline on valmistettu Kebony-puusta. Tuotteen on suunnitellut sisustusarkkitehti ja suunnittelija Joanna Laajisto. Kylpyhuoneen lisäksi pyyhetelineen voi sijoittaa myös kodin muihin tiloihin vaikka terassilla kuivattamaan uimareiden pyyhkeet. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Tutustu Lauha x Laajisto -tuotemallistoon

Lue lisää

Vieser Lauha pyyhetelineessä käytetty Kebony® on kovaa, kestävää ja kaunista ekologisesti tuotettua puuta. Joutsenmerkitty Kebony® on valmistettu patentoidulla prosessilla, jossa puu käsitellään myrkyttömästi paineen ja lämmön avulla niin, että puun molekyylirakenne muuttuu. Prosessissa käytettävä 100 % biopohjainen furfuryl-alkoholi saadaan sokeriruo’on käsittelyn sivutuotteena, mistä johtuen Kebony on myrkytöntä ja täysin turvallista. Kebony® -raaka-ainepuu tulee hyvin hoidetuista ja ympäristövaatimukset täyttävistä metsistä, joilla on FSC-, PEFC- tai muu alueellinen sertifiointi.

Vaikka käsittelyt antavat puumateriaaleille luontaisen suojan, suosittelemme käsittelemään pyyhetelineen parafiiniöljyllä 1–2 kertaa vuodessa.

Vieser nro6007559
EAN6430066744213
Tuotteen mitat260 x 600 x 794 mm
Pakkauksen paino6.4 kg

Vieser Dot kansi Kebony 600

Katso esittely

Vieser Square kansi Kebony 600

Katso esittely

Vieser Square kansi Kebony 600 Bali edition

Katso esittely