Uutuus

Vieser Lauha naulakko

SISUSTUSTUOTTEET, VIESER LAUHA

Vieser Lauha naulakko, 3 nuppia, kebony.

Naulakon on suunnitellut sisustusarkkitehti ja suunnittelija Joanna Laajisto. Eleetön, seinään kiinnitettävä naulakko henkii skandinaavista yksinkertaisuutta muotokielessään. Naulakon nupit on suunniteltu niin, että ne pitävät ripustettavat tekstiilit hyvin otteessaan ja tyhjänäkin naulakko hellii silmää.

Tutustu Lauha x Laajisto tuotemallistoon

Lue lisää

Vieser Lauha naulakossa on käytetty Kebony® on kovaa, kestävää ja kaunista ekologisesti tuotettua puuta. Joutsenmerkitty Kebony® on valmistettu patentoidulla prosessilla, jossa puu käsitellään myrkyttömästi paineen ja lämmön avulla niin, että puun molekyylirakenne muuttuu. Prosessissa käytettävä 100 % biopohjainen furfuryl-alkoholi saadaan sokeriruo’on käsittelyn sivutuotteena, mistä johtuen Kebony on myrkytöntä ja täysin turvallista. Kebony® -raaka-ainepuu tulee hyvin hoidetuista ja ympäristövaatimukset täyttävistä metsistä, joilla on FSC-, PEFC- tai muu alueellinen sertifiointi.

Vaikka käsittelyt antavat puumateriaaleille luontaisen suojan, suosittelemme käsittelemään naulakon parafiiniöljyllä 1–2 kertaa vuodessa.

Vieser nro6007561
EAN6430066744206
Tuotteen mitat500 x 50 x 45 mm
Pakkauksen paino0.4 kg

Vieser Dot kansi Kebony 600

Katso esittely
Uusi

Vieser Lauha jakkara

Katso esittely
Uusi

Vieser Lauha pyyheteline

Katso esittely

Vieser Square kansi Kebony 600

Katso esittely

Vieser Square kansi Kebony 600 Bali edition

Katso esittely