Nyhet

Vieser Lauha pall

INREDNING, VIESER LAUHA

Vieser Lauha pallen designades av inredningsarkitekten och designern Joanna Laajisto. Utöver badrummet kan pallen även placeras i andra delar av hemmet. Tillverkad av fukttålig Kebony-trä hjälper pallen till när du duschar – du kan sitta på den eller använda den som disk. Svart metallram döljer schampoflaskorna bakom den och utseendet på badrummet förblir lugnt. Produkterna är designade och tillverkade i Finland.

Upptäck produktkollektionen Vieser Lauha x Joanna Laajisto.

Läs mer

Kebony i pallen är ett hårt, hållbart och vackert trä. Kebony-produkterna mättas i en patenterad process där träet behandlas med furfurylalkohol under tryck och värme så att dess molekylstruktur förändras. Den hundraprocentigt biobaserade impregneringen består främst av furfurylalkohol som är en biprodukt av sockerrörshantering. Kebony är 100 procent från skogar som uppfyller miljökraven och som har FSC-, PEFC- eller annat regionalt certifikat och har tilldelats den nordiska Svanenmärkningen.

Även om behandlingen ger ett naturligt skydd rekommenderar vi att produkten behandlas med parafinolja 1–2 gånger om året.

Vieser nr6007560
EAN6430066744220
Produktens mått350 x 350 x 450 mm
Produktens diameter350 mm

Vieser Dot sil Kebony 600

Se presentationen
Ny

Vieser Lauha handduksställ

Se presentationen
Ny

Vieser Lauha hängare

Se presentationen

Vieser Square sil Kebony 600

Se presentationen

Vieser Square sil Kebony 600 Bali edition

Se presentationen